Zwanger en reizen; de ultieme guide

Zwanger en reizen; de ultieme guide

Lekker even op vakantie gaan als je zwanger bent? Het beste is het om het tijdens het tweede trimester te doen van de 18e tot 24e week. Een mooie babymoon om nooit te vergeten. Je kunt een paar foto’s maken om de zwangerschapsaankondiging            met de Eiffeltoren op de achtergrond te doen. Iedereen zal verrast zijn. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke plekken om te bezoeken. Lekker naar de warme zon van Portugal, Zuid Frankrijk of de frisse lucht van Zwitserland. Uiteraard kun je ook in eigen land blijven.

Een romantische babymoon

In Europa is het mogelijk om in een uurtje naar een compleet ander land te gaan met een andere cultuur en ander eten. Het is genieten van de mooie Europese steden. Stockholm, Berlijn, Malaga of Lissabon zijn goede bestemmingen. Het is heerlijk om er volop te genieten van een mooi hotel. Let er wel op de hygiëne en kijk uit voor een blaasontsteking. Kies een hotel waar je een mooi uitzicht hebt, kunt ontspannen en zo in het centrum bent. Je wilt natuurlijk geen uren lopen om wat te zien. Ontspannen en genieten is het motto.

Een wellness trip

Natuurlijk is het ook heerlijk om even te ontspannen. Kies voor de juiste massages om jezelf (en je partner) te onthaasten. Lekker de dag beginnen met een ontbijt om dan naar het bubbelbad te gaan. Een ronde yoga om tot rust te komen en dan een warm bad induiken. Het is perfect om zo van je vakantie te genieten.

Weg in eigen land

Wil je liever niet zo ver weg gaan? Dan is het goed om een mooie vakantie in één van de grote steden van ons land te plannen. Ook kun je naar de Waddeneilanden gaan. Heerlijk uitwaaien aan het strand en genieten van de zee. Lekker samen tegen elkaar aan kruipen als de openhaard of vuurkorf knappert op de achtergrond.

Comments are closed.