Vlieg-rondreis Hoogtepunten van Portugal – Oad busreizen – (1349.00 EUR)

Vlieg-rondreis Hoogtepunten van Portugal – Oad busreizen – (1349.00 EUR)

Vlieg-rondreis Hoogtepunten van Portugal – Oad busreizen. Met deze formule van een Vliegbusreis met Oad ontdek je al het moois van Portugal. Dag per dag hebben ze voor jou een programma uitgewerkt, zodat jij goedkoop een onvergetelijke reis naar Portugal kan meemaken. Heel wat excursies en toegangen zijn in de prijs inbegrepen. Bovendien heb je vaak een Nederlandstalige reisbegeleider. Kortom, kijk snel verder voor meer informatie.

Vlieg-rondreis Hoogtepunten van Portugal – Oad busreizen: meer details

Omschrijving: Deze fascinerende culturele reis met als beginpunt Porto en als eindpunt Lissabon geeft u een geweldige indruk van de mooiste plekjes van Portugal. Tijdens de reis door dit schitterende land maakt u uitgebreid kennis met de mooiste steden, de uitstekende Portugese keuken en de rijke cultuur. U ziet met recht?Het beste van Portugal? in dit gastvrije land.Portugal doorkruisen we van noord naar zuid en we zien op deze manier alle highlights die dit prachtige land te bieden heeft. Allereerst staat het noorden op het programma met bezoeken aan Braga en Guimarães, dat in 2012 Culturele Hoofdstad van Europa was. Vervolgens maken we uitgebreid kennis met de Portwijn in Porto en de prachtige Douro regio. De wijngaarden liggen in het dal van de ?gouden rivier? en natuurlijk bezoeken we een ?quinta? waar u het productieproces van deze bijzondere wijn kunt meemaken. Via Tomar en Coimbra bereiken we de sfeervolle hoofdstad Lissabon met vele bezienswaardigheden. Maak kennis met de smalle straatjes in de wijk Alfama, het imposante Jeronimus klooster en de wereldberoemde Bélemtoren.Waarom de rondreis Het Beste van Portugal bij Oad boeken?- In 12 dagen ziet u alle culturele hoogtepunten van het mooie Portugal: historische steden, port proeven en de fado – Verblijf in zeer goede viersterren hotels – Verblijf in Lissabon is middenin het centrum- Bij Oad krijgt u een ervaren reisleider mee, zodat de chauffeur zich op zijn belangrijke taak kan richten en de reisleiding u kennis laatmaken met het èchte Portugal- Unieke steden als Guimarães, Coimbra, Tomar, Braga en Évora- Inclusief Obidos likeur proeverij- Inclusief een lunch in een typische’quinta’- Inclusief bezoek traditionele tegelfabriek – Inclusief deskundige lokale gidsen in Porto en Lissabon- Uniek bezoek aan de Universiteitsbibliotheek in Coimbra

Te boeken vanaf de richtprijs 1349.00 EUR.

Categorie: Vliegbusreis

Aantal dagen: 12 (11 nachten)

Stad: 

Vertrekdatum: 2019-04-15

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.