Vlieg-rondreis Grand Tour Portugal – Oad busreizen – (1499 EUR)

Vlieg-rondreis Grand Tour Portugal – Oad busreizen – (1499 EUR)

Vlieg-rondreis Grand Tour Portugal – Oad busreizen. Met deze formule van een Vliegbusreis met Oad ontdek je al het moois van Portugal. Dag per dag hebben ze voor jou een programma uitgewerkt, zodat jij goedkoop een onvergetelijke reis naar Portugal kan meemaken. Heel wat excursies en toegangen zijn in de prijs inbegrepen. Bovendien heb je vaak een Nederlandstalige reisbegeleider. Kortom, kijk snel verder voor meer informatie.

Vlieg-rondreis Grand Tour Portugal – Oad busreizen: meer details

Omschrijving: Deze prachtige reis laat u echt met alles van Portugal kennis maken. Wij brengen u naar het land van heerlijke port, de melancholieke fado muziek, schitterende kusten en historische steden. Beginnende in het noorden volgen we de geschiedenis van Portugal. In het noorden bezoeken we de oude steden Braga en Guimarães. Via de universiteitsstad Coimbra, Viseu en het sfeervolle vissersdorp Nazaré zakken we af naar de hoofdstad Lissabon. We vervolgen onze reis naar het zuiden via het Arrábida Gebergte en de uitgestrekte hoogvlakte van de Alentejo naar de ommuurde stad Évora. We eindigen de reis in de mooie Algarve. Waarom de rondreis Grand Tour Portugal bij Oad boeken?- In 14 dagen ziet u alle culturele hoogtepunten van het mooie Portugal: historische steden, port proeven en de fado – Verblijf in zeer goede viersterren hotels – Eerste nachten verblijf in heerlijke viersterren hotel aan zee- Verblijf in Lissabon is middenin het centrum- Bij Oad krijgt u een ervaren reisleider mee, zodat de chauffeur zich op zijn belangrijke taak kan richten en de reisleiding u kennis laat maken met het èchte Portugal- Unieke steden als Viana do Castelo, Guimarães, Coimbra, Tomar, Braga en Évora- Prachtige tour door de Alentejo hoogvlakte- Inclusief Obidos likeur proeverij- Inclusief een lunch in een typische’quinta’- Inclusief bezoek traditionele tegelfabriek – Inclusief deskundige lokale gidsen in Porto en Lissabon- Uniek bezoek aan de Universiteitsbibliotheek in Coimbra

Te boeken vanaf de richtprijs 1499 EUR.

Categorie: Vliegbusreis

Aantal dagen: 14 (13 nachten)

Stad: 

Vertrekdatum: 2020-05-25

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.