Vlieg-excursiereis Porto, Lissabon&Costa de Lisboa – Oad busreizen – (849.00 EUR)

Vlieg-excursiereis Porto, Lissabon&Costa de Lisboa – Oad busreizen – (849.00 EUR)

Vlieg-excursiereis Porto, Lissabon&Costa de Lisboa – Oad busreizen. Met deze formule van een Vliegbusreis met Oad ontdek je al het moois van Portugal. Dag per dag hebben ze voor jou een programma uitgewerkt, zodat jij goedkoop een onvergetelijke reis naar Portugal kan meemaken. Heel wat excursies en toegangen zijn in de prijs inbegrepen. Bovendien heb je vaak een Nederlandstalige reisbegeleider. Kortom, kijk snel verder voor meer informatie.

Vlieg-excursiereis Porto, Lissabon&Costa de Lisboa – Oad busreizen: meer details

Omschrijving: Portugal, land van zeevaarders, heerlijke port, een bijzondere historie en natuurlijk prachtige steden. Tijdens de unieke reis maakt u kennis met de twee belangrijkste steden van Portugal. De reis begint in Porto, stad van de Douro Rivier, portwijn, sfeervolle straatjes met gezellige terrassen en vele winkeltjes. We verblijven in een centraal gelegen hotel om optimaal te kunnen genieten van deze sfeervolle stad. Per bus vertrekken we naar de mondaine badplaats Cascais aan de Costa de Lisboa, met een stop in het likeur- en witte stadjeÓbidos. Vanuit Cascais bezoeken we de mooie hoofdstad Lissabon, prachtige gelegen op zeven heuvels. Uiteraard zien we hier de bekendste bezienswaardigheden als de Barrio Rossio wijk, de sfeervolle wijken Alfama en Belém met het Jeronimus klooster en de unieke Belém toren. Verder staat er nog eenrondtoer op het programma naar de oude Koninklijke stad Sintra met zijn Koninklijk Paleis, de rotsen bij Cabo de Roca en een mooie route langs de Costa de Lisboa.

Te boeken vanaf de richtprijs 849.00 .

Categorie: Vliegbusreis

Aantal dagen: 8 (7 nachten)

Stad: Funchal

Vertrekdatum: 2019-11-11

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.