Vivenda Rustica da Calheta Madeira – (vanaf 555.00EUR)

Vivenda Rustica da Calheta Madeira – (vanaf 555.00EUR)

Vivenda Rustica da Calheta Madeira in Portugal is ideaal om de omgeving van de Calheta verder te ontdekken. Daarom is het zeker interessant om een verblijf met te kiezen. Zo kan je de ganse dag op stap om de regio te ontdekken. Je zal versteld staan hoeveel de Madeira te bieden heeft. Bovendien kan je al voordelig met vakantie vanaf 555.00 EUR. Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Vivenda Rustica da Calheta Madeira: details

De naam van de accommodatie is Vivenda Rustica da Calheta, gelegen in Calheta, Madeira in Portugal.

Via een bochtig weggetje kronkel ik met mijn huurauto door groene heuvels. Ik heb het levendige badplaatsje Calheta inmiddels achter me gelaten en na een minuut of tien zie ik mijn logeeradres voor de komende dagen ineens liggen: Vivenda Rustica. Midden tussen de boerderijen staat een vrolijk oranjerood geschilderde villa, nog duidelijk herkenbaar als een van oorsprong natuurstenen boerenwoning. Naast het terras zie ik een verleidelijk zwembad glinsteren en al vanaf de weg is het duidelijk dat de uitzichten fenomenaal zijn. In de verte zie ik de Atlantische Oceaan en aan de andere kant ligt het landelijke groen van Madeira. De grootste verrassing tref ik in de keuken: een traditionele houtoven! Dat vraagt om zelf brood bakken in de ochtend of misschien wel een lekkere boerencake. Nu eerst mijn wandelschoenen uit de koffer halen. Madeira is namelijk beroemd vanwege haar vele mooie wandelpaden. Ik verheug mij erop het eiland te voet te gaan verkennen!

Rating: 4

Verblijf op basis van voor 2 personen, voor een richtprijs van 555.00 EUR.

Authentieke privévilla, afstand tot strand circa 6 kilometer (zandstrand)

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Vivenda Rustica da Calheta Madeira: Portugal

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Rondreis Portugal onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met Portugal vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.