Vinha do Fava Reserva (11.99 EUR)

Vinha do Fava Reserva (11.99 EUR)

Vinha do Fava Reserva is onmisbaar in de Portugese keuken. Als je de Portugese gastronomie wil ontdekken, dan moet dit er zeker en vast bij zijn. De Portugese keuken is zeer gevarieerd en uitgebreid. Ze houden van vis en schaaldieren. Maar ook van vlees. Bij elk gerecht serveren ze ook een lekkere bijpassende Portugese wijn. Wij hebben alvast een aantal toppers op een rij gezet. Kortom, kijk zeker en vast verder voor meer informatie.

Vinha do Fava Reserva: meer details

Beschrijving: 12 maanden houtrijping gaf deze Reserva zijn weelderige, rijke en zachte smaak vol donkere bosvruchten, mokka, chocola en een indrukwekkend lange afdronk. Een echte powerwijn!

Land: Portugal

Regio: Península de Setúbal

Jaar: 

Type: Rode Wijn

Druif: 

Prijs: 11.99 EUR(ipv 11.99 EUR)

Alcohol %: 15

Bewaren op 

Ja kan ervan drinken tot .

Per box zijn er 

Geleverd in 

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.