Vila Galé Marina in Algarve – 4 * (765.00 EUR)

Vila Galé Marina in Algarve – 4 * (765.00 EUR)

Vila Galé Marina in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Vila Galé Marina in Algarve, Vilamoura Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 765.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Vila Galé Marina  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Vila Galé Marina

Omschrijving: Vila Galé Marina is uitstekend gelegen: dicht bij het zandstrand, het casino en de mondaine jachthaven van Vilamoura waar je gezellig kan wandelen en een terrasje kan doen. Het hotel is allround en zeer geschikt voor wie overdag de Algarve wil verkennen of wil gaan golfen en ’s avonds nog even wil kuieren langs terrasjes en winkeltjes..

Vila Galé Marina heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 6.5 /10.

De richtprijs is 765.00 EUR voor 7 dagen.

Vila Galé Marina ligt in: Vilamoura,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.