Vidamar Resort Algarve in Algarve – 5 * (859.00 EUR)

Vidamar Resort Algarve in Algarve – 5 * (859.00 EUR)

Vidamar Resort Algarve in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Vidamar Resort Algarve in Algarve, Salgados Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 859.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Vidamar Resort Algarve  in Algarve – 5 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Vidamar Resort Algarve

Omschrijving: Vanaf dag één kom je hier tot rust! Hoe kan het ook anders met zo’n relaxte ligging dicht bij het schitterende strand, naast een uitgestrekt golfterrein en dicht bij het prachtige natuurreservaat van Salgados. De kamers hebben ramen tot op de grond en brengen buiten mee naar binnen: zicht op zee, op de tuin, op het zwembad,… wat jij wil! Maar ook de zwembaden zijn het nakijken waard, het grootste is zo’n 70 m lang! Culinair kan je je tegoed doen aan een gevarieerd buffet of Italiaans driegangenmenu. En met een kleine toeslag staan ook de à-la-carterestaurants wagenwijd voor je open! Door zijn rustige ligging is een huurauto hier wel een aanrader..

Vidamar Resort Algarve heeft 5 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.9 /10.

De richtprijs is 859.00 EUR voor 7 dagen.

Vidamar Resort Algarve ligt in: Salgados,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.