Verde Mar & Spa in Azoren – 5 * (1199.00 EUR)

Verde Mar & Spa in Azoren – 5 * (1199.00 EUR)

Verde Mar & Spa in Azoren is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een hotel verblijf je in de Azoren, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Verde Mar & Spa in Azoren, Ribeira Grande Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 1199.00 EUR. Ideaal om de Azoren en omgeving zelf te ontdekken.

Verde Mar & Spa  in Azoren – 5 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Verde Mar & Spa

Omschrijving: Verde Mar & Spa is een nieuw luxehotel dat alles in de strijd gooit om je een ontspannende vakantie te bezorgen. Hier geniet je van het indrukwekkende uitzicht over de noordkust van São Miguel, van een rustgevende massage in de wellness en van de gastronomische gerechten in het restaurant. Maar ga zeker ook eens op verkenning in de buurt: het pittoresk historisch centrum van Ribeira Grande ligt op wandelafstand..

Verde Mar & Spa heeft 5 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 0 /10.

De richtprijs is 1199.00 EUR voor 7 dagen.

Verde Mar & Spa ligt in: Ribeira Grande,

In de streek: Azoren.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.