Turiquintas (315.00 EUR)

Turiquintas (315.00 EUR)

Turiquintas is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  8 daagse vliegvakantie naar Turiquintas in porches, portugal misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar Algarve. Verblijf er in Turiquintas en ontdek er zelf wat Portugal, Algarve nog meer te bieden heeft.

Turiquintas: details

Voor een vliegvakantie ben je in de Algarve Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van Porches is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Prijsvrij biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van de Algarve is ontzettend populair.

Verblijf er in Turiquintas
In de stad: Porches
Regio: Algarve
Sterren: 3
Formule: LG

Meer info over : Als gast van appartementencomplex Turiquintas kan je je prima vermaken in het zwembad of met de diverse sportactiviteiten, zoals basketbal, jeu de boules en tennis. Door de mogelijkheid om fietsen te huren is het heel eenvoudig om Porches en omgeving te verkennen! In het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor leuk entertainment.

De richtprijs voor een verblijf is: 315.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. 

Comments are closed.