TUI BLUE Madeira Gardens in Madeira – 4 * (862.00 EUR)

TUI BLUE Madeira Gardens in Madeira – 4 * (862.00 EUR)

TUI BLUE Madeira Gardens in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een hotel verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in TUI BLUE Madeira Gardens in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 862.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

TUI BLUE Madeira Gardens  in Madeira – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: TUI BLUE Madeira Gardens

Omschrijving: In TUI BLUE Madeira Gardens hangt een heerlijke sfeer van rust en romantiek. Het hotel kiest heel bewust voor Adults Only, simpelweg om je wat quality time te gunnen met z’n twee. Het dakterras is een magnifieke plek om weg te dromen, bij een verbluffend zicht op de baai en de sfeervolle avondlichtjes van Funchal. Maar ook het nieuwe spacentrum is met zijn vele beautyverzorgingen geknipt voor koppels. ’s Avonds gaat de gezelligheid verder, met een dagelijks variërend buffet in het restaurant of een sfeervol diner in het à-la-carterestaurant. Op wandelafstand vind je ook voldoende fijne restaurantjes en terrasjes. Je kiest hier dus voor het maaltijdregime van jouw voorkeur.
Ontdek TUI BLUE..

TUI BLUE Madeira Gardens heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.4 /10.

De richtprijs is 862.00 EUR voor 7 dagen.

TUI BLUE Madeira Gardens ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.