TUI BLUE Isla Cristina Palace in Algarve – 4 * (914.00 EUR)

TUI BLUE Isla Cristina Palace in Algarve – 4 * (914.00 EUR)

TUI BLUE Isla Cristina Palace in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in TUI BLUE Isla Cristina Palace in Algarve, Isla Cristina Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 914.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

TUI BLUE Isla Cristina Palace  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: TUI BLUE Isla Cristina Palace

Omschrijving: Alles hier voelt zalig relaxed. Niet alleen is dit hotel ‘Adults Only’, ook de groene setting ademt een sfeer van rust. Het dennenbos, de palmen, het ruime zwembad,… een magnifiek vakantieplaatje. Voeg daarbij de uitstekende keuken, de hoogstpersoonlijke service en de zonnige kamers en geniet honderduit! Dit hotel is gelegen aan de Costa de Huelva (Spanje)..

TUI BLUE Isla Cristina Palace heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.9 /10.

De richtprijs is 914.00 EUR voor 7 dagen.

TUI BLUE Isla Cristina Palace ligt in: Isla Cristina,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.