The Lince Azores in Azoren – 4 * (0.00 EUR)

The Lince Azores in Azoren – 4 * (0.00 EUR)

The Lince Azores in Azoren is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Azoren, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in The Lince Azores in Azoren, Ponta Delgada Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Azoren en omgeving zelf te ontdekken.

The Lince Azores  in Azoren – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: The Lince Azores

Omschrijving: Het moderne hotel The Lince Azores is ideaal om eropuit te trekken! Het centrum ligt op slechts 700 m en ook de rest van het eiland kan je van hieruit gemakkelijk ontdekken. De haven ligt op wandelafstand en wil je naar het strand, dan hoef je ook maar een paar kilometer af te leggen. Elke ochtend staat er een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar..

The Lince Azores heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.2 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

The Lince Azores ligt in: Ponta Delgada,

In de streek: Azoren.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.