THe Bungalows Las Gaviotas – sterren – (414.00 EUR)

THe Bungalows Las Gaviotas – sterren – (414.00 EUR)

THe Bungalows Las Gaviotas gelegen in het stadje Puerto del Carmen. 

THe Bungalows Las Gaviotas: meer details

Omschrijving: Aan het strand van de zonnige badplaats Puerto del Carmen liggen THe Bungalows Las Gaviotas. Een perfecte plek voor zonaanbidders, met meerdere (verwarmde) zwembaden bij de accommodatie en het strand op steenworp afstand. Winkels en een supermarkt in de directe omgeving zijn op loopafstand. Het levendige centrum van Puerto del Carmen en de boulevard met winkels, terrasjes, bars en restaurant zijn op enkele kilometers van de accommodatie te vinden. Hier kunt u naartoe met de bus of een taxi.Tussen de wuivende palmen liggen de kalkwitte bungalows verspreid. U kunt zelf koken in uw bungalow, of gebruikmaken van het buffet in het restaurant. Bij de zwembaden geniet u van de Spaanse zon op een comfortabel ligbedje en van een lekker drankje bij de poolbar. De zwembaden zijn verwarmd, dus deze accommodatie is ook zeer geschikt voor een vakantie op Lanzarote buiten het zomerseizoen.

Stad: Puerto del Carmen

Regio: Lanzarote – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 414.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.