Star Inn Porto Design Hot in Costa Verde

Star Inn Porto Design Hot in Costa Verde

Star Inn Porto Design Hot boek je goedkoop via De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijke reisbureau werd voor het zoveelste jaar op rij beloond met een Zoover Award. Voor een vakantie naar Portugal zijn er ook heel wat mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende streken en accommodaties om dit prachtige land te ontdekken. Ga je naar  Costa Verde dan is een verblijf in Star Inn Porto Design Hot misschien iets voor jou! Kortom, kijk snel verder voor jouw droomvakantie.

Star Inn Porto Design Hot: meer details over deze vakantie

Omschrijving: Star inn Hotel Porto is een 3 sterren accommodatie gelegen in Porto in Portugal. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.5. Star inn Hotel Porto beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, lift, parkeerplaats, kluisje, wifi.

Accommodatie: Hotel

Aantal sterren: 3

Stad: Porto

Regio: Costa Verde

Richtprijs 536.00 EUR is voor 6 dagen en 5 nachten.

Vertrek vanaf luchthaven: BRU

Meer informatie

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. De Vakantiediscounter biedt jou namelijk heel interessante aanbiedingen voor een ontspannende en onvergetelijke vakantie.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.