Single Feestdagen in Lissabon (679.00 EUR)

Single Feestdagen in Lissabon

Single Feestdagen in Lissabon Hotel Roma. Een Singlereis Portugal is zeker en vast ideaal om bijvoorbeeld de cultuur en de omgeving van Portugal te ontdekken. Ook al ben je alleen, of reis je liever in je eentje. Kras verzorgt daarom speciaal voor jou singelreizen naar Portugal. Hun reizen zijn tot in de puntjes verzorgd, net zoals jij het graag wil. Want een vakantie naar Costa de Lisboa moet dan ook heel ontspannend zijn!

Single Feestdagen in Lissabon: details

Zelf rondreizen in Portugal en de omgeving van Costa de Lisboa ontdekken. Daar ontdek je zeker en vast al wat sfeer en cultuur van Portugal. Kras heeft dan ook met veel zorg deze vakanties voor jou samengesteld. Meer details van deze Singlereis Lissabon vind je hier:

Accommodatietype: Hotel

Naam van dit Hotel: Hotel Roma

Meer informatie over deze Single Feestdagen in Lissabon: Vliegreis Lissabon voor singles tijdens de kerst met de leukste excursies

Je verblijft in: Lissabon

Thema: Singlereis

aantal dagen: 5

Op basis van: Volgens reisbeschrijving

Transport: Inclusief vlucht

Score Kras: 7.9 /10

Aantal sterren: 3 sterren

Extra’s: 1-persoonskamer inclusief!

Vliegreis Lissabon voor singles tijdens de kerst met de leukste excursies

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.