Sheraton Cascais Resort in Kust van Lissabon – 5 * (0.00 EUR)

Sheraton Cascais Resort in Kust van Lissabon – 5 * (0.00 EUR)

Sheraton Cascais Resort in Kust van Lissabon is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Kust van Lissabon, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Sheraton Cascais Resort in Kust van Lissabon, Cascais Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Kust van Lissabon en omgeving zelf te ontdekken.

Sheraton Cascais Resort  in Kust van Lissabon – 5 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Sheraton Cascais Resort

Omschrijving: Je vindt dit vijfsterrenhotel in een wondermooie groene setting, met heel wat schitterende golfterreinen in de nabije omgeving. De kamers zijn heerlijk ruim en de suites zijn voorzien van een kitchenette zodat je zelfs je eigen maaltijden kan bereiden. Wie het restaurant opzoekt, wordt culinair verwend met een Portugees-mediterraans diner. De prachtige natuur zorgt voor een heerlijk relaxte sfeer, en ook in het spacentrum voel je zo alle stress van je afglijden. Dit hotel is uitstekend geschikt voor golfliefhebbers!.

Sheraton Cascais Resort heeft 5 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van:  /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Sheraton Cascais Resort ligt in: Cascais,

In de streek: Kust van Lissabon.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.