Sheraton Cascais Resort (592.00 EUR)

Sheraton Cascais Resort (592.00 EUR)

Sheraton Cascais Resort is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  Sheraton Cascais Resort misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar costa-de-lisboa. Verblijf er in Sheraton Cascais Resort en ontdek er zelf wat Portugal, nog meer te bieden heeft.

Sheraton Cascais Resort: details

Sheraton Cascais Resort Voor een vliegvakantie ben je in cascais Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van costa-de-lisboa is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Travel Store biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van costa-de-lisboa is ontzettend populair.

Verblijf er in Apartotel
In cascais
Regio: costa-de-lisboa
Formule: logies

Meer info over : Adresse: Rua das Palmeiras, Lote 5 Quinta da MarinhaLage: ruhig, idyllisch, im Nationalpark: Parque Natural Sintra-Cascais, inmitten der NaturStranddetails: Sandstrand ‘Praia do Guincho’…

De richtprijs voor een verblijf is: 592.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips.

Comments are closed.