Savoy Palace in Madeira – 5 * (1179.00 EUR)

Savoy Palace in Madeira – 5 * (1179.00 EUR)

Savoy Palace in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Savoy Palace in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 1179.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Savoy Palace  in Madeira – 5 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Savoy Palace

Omschrijving: Savoy Palace opende voor het eerst zijn deuren in de lente van 2019 en is het ‘flagship hotel’ van de bekende ‘Savoy Hotel and Resorts’-keten. Kosten noch moeite werden gespaard om van dit resort een oase van pure luxe en verwennerij te maken. Dit spiksplinternieuwe vijfsterrenhotel baadt in traditie en geschiedenis en is de perfecte keuze voor de meerwaardezoeker die zorgeloos wenst te genieten van een prachtig interieur, modern comfort en een persoonlijke service. Dit hotel geniet bovendien een zeer centrale ligging met tal van eet- en drinkgelegenheden in de buurt. Dit hotel is als een feniks herrezen uit de fundamenten van het voormalige Classic Savoy..

Savoy Palace heeft 5 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van:  /10.

De richtprijs is 1179.00 EUR voor 7 dagen.

Savoy Palace ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.