Sao Miguel Park in Azoren – 4 * (0.00 EUR)

Sao Miguel Park in Azoren – 4 * (0.00 EUR)

Sao Miguel Park in Azoren is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Azoren, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Sao Miguel Park in Azoren, Ponta Delgada Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Azoren en omgeving zelf te ontdekken.

Sao Miguel Park  in Azoren – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Sao Miguel Park

Omschrijving: São Miguel Park bevindt zich in Ponta Delgada, vlak naast de botanische tuinen van de stad. Het hotel combineert een warme sfeer met vele faciliteiten, denk maar aan een schoonheidssalon, een fitness, een overdekt zwembad en een buitenzwembad. De kamers zijn ruim en het uitstekende buffet staat bekend in heel Ponta Delgada!.

Sao Miguel Park heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 7.9 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Sao Miguel Park ligt in: Ponta Delgada,

In de streek: Azoren.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.