Sao Felix Hotel Hillside in Porto

Sao Felix Hotel Hillside in Porto

Sao Felix Hotel Hillside boek je goedkoop via De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijke reisbureau werd voor het zoveelste jaar op rij beloond met een Zoover Award. Voor een vakantie naar Portugal zijn er ook heel wat mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende streken en accommodaties om dit prachtige land te ontdekken. Ga je naar  Porto dan is een verblijf in Sao Felix Hillside hotel misschien iets voor jou! Kortom, kijk snel verder voor jouw droomvakantie.

Sao Felix Hotel Hillside: meer details over deze vakantie

Omschrijving: Sao Felix Hotel Hillside & Nature is een 4 sterren accommodatie gelegen in Póvoa de Varzim in Portugal. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.9. Sao Felix Hotel Hillside & Nature beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, lift, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, kleinschalig, tennisbanen, wifi.

Accommodatie: Hotel

Aantal sterren: 4

Stad: Póvoa de Varzim

Regio: Porto

Richtprijs 478.00 EUR is voor 6 dagen en 5 nachten.

Vertrek vanaf luchthaven: BRU

Meer informatie

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips. De Vakantiediscounter biedt jou namelijk heel interessante aanbiedingen voor een ontspannende en onvergetelijke vakantie.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.