Saccharum Resort & Spa in Madeira – 5 * (968.00 EUR)

Saccharum Resort & Spa in Madeira – 5 * (968.00 EUR)

Saccharum Resort & Spa in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Saccharum Resort & Spa in Madeira, Calheta Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 968.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Saccharum Resort & Spa  in Madeira – 5 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Saccharum Resort & Spa

Omschrijving: Dit hotel is rustig en magnifiek gelegen tussen bergen en zee, pal aan de haven van Calheta, in het westen van Madeira. Het kleine strand van Calheta ligt op wandelafstand. De kamers en suites zijn ultramodern, lekker comfortabel en met een zalig uitzicht op de omgeving. De verwijzing naar het bekende suikerdorpje Calheta zit niet alleen in de Latijnse hotelnaam, er is ook een museum volledig gewijd aan de historie van het witte goud. De kamers met zeezicht krijgen onze voorkeur..

Saccharum Resort & Spa heeft 5 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 9.1 /10.

De richtprijs is 968.00 EUR voor 7 dagen.

Saccharum Resort & Spa ligt in: Calheta,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.