Rosinha’s House Madeira – (vanaf 735.00EUR)

Rosinha’s House Madeira – (vanaf 735.00EUR)

Rosinha’s House Madeira in Portugal is ideaal om de omgeving van de Arco da Calheta verder te ontdekken. Daarom is het zeker interessant om een verblijf met Logies te kiezen. Zo kan je de ganse dag op stap om de regio te ontdekken. Je zal versteld staan hoeveel de Madeira te bieden heeft. Bovendien kan je al voordelig met vakantie vanaf 735.00 EUR. Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Rosinha’s House Madeira: details

De naam van de accommodatie is Rosinha’s House, gelegen in Arco da Calheta, Madeira in Portugal.

Ik kan een zucht van opluchting niet onderdrukken als ik na een stevige wandeling van vier uur mijn huurauto weer zie staan. Even een momentje rust voor mijn voetjes. Toch is er geen plek waar ik mooiere wandelingen kan maken dan op Madeira. De wilde, kleurrijke natuur en de ontelbare wandelroutes vervelen me nooit.

Moe maar voldaan kruip ik achter het stuur en rij naar mijn vakantieadresje: Rosinha’s House. Deze prachtige, rustieke villa is aankomende week helemaal voor mij alleen. Toen ik gisteren aankwam, voelde ik mij gelijk thuis. De moderne, witte inrichting met de stenen muren, het privézwembad en het uitzicht op zee. Niet te beschrijven zo leuk.

Ik kan dan ook niet wachten om hier vanavond van de vergezichten te genieten. Eigenaresse Chada gaf mij een tip voor een fijne wijn om te drinken bij het wachten tot de zonsondergang. Deze schijnt adembenemend te zijn… Wat wil een mens nog meer!

Rating: 3.5

Verblijf op basis van Logies voor 2 personen, voor een richtprijs van 735.00 EUR.

Van alle gemakken voorzien, afstand tot strand circa 4 kilometer (zandstrand)

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Rosinha’s House Madeira: Portugal

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Rondreis Portugal onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met Portugal vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.