Rondreis Portugal per touringcar- 11 dagen – 0 sterren – (1149.00 EUR)

Rondreis Portugal per touringcar- 11 dagen – 0 sterren – (1149.00 EUR)

Rondreis Portugal per touringcar- 11 dagen gelegen in het stadje Rondreis. Ontdek Portugal en maak een heerlijke rondreis. Per bus, fiets of huurauto de Algarve, de Alentejo, Lissabon of Madeira verkennen.

Rondreis Portugal per touringcar- 11 dagen: meer details

Omschrijving: 

NIEUW! – 11 daagse rondreis in Portugal per touringcar

Faro, Lissabon, Fatima, Coimbra, Viseu, Castelo Branco, Evora, Monte Gordo

 

Maak kennis met het prachtige en veelzijdige Portugal. Tijdens deze rondreis per touringcar komt u op de meest interessante en bezienswaardige plaatsen.

Geniet van de prachtige landschappen onderweg, ervaar de indrukwekkende cultuur en beleef de Portugese gastvrijheid.

Een unieke combinatie en dé ideale manier om dit land beter te leren kennen.  Deze rondreis is met Nederlands sprekende reisbegeleiding en op basis van halfpension.

 

Dag 1: FARO

Na aankomst op de luchthaven wordt u naar uw hotel in Faro gebracht voor de eerste overnachting.

 

DAG 2: FARO – LISSABON (ca. 280 km)

De touringcar maakt een korte rondrit door Lissabon en rijdt vervolgens door naar het sprookjesachtige Sintra, op slechts een klein uur rijden. Of blijft u liever in Lissabon om deze geweldige stad op eigen gelegenheid te ontdekken? Diner en overnachting Lissabon.

DAG 3: LISSABON

Vandaag staat een rondrit in Lissabon op het programma maar heeft u ook zelf de tijd om deze geweldige stad te ontdekken. Bezoek het klooster van Hieronymus, pak een terrasje op het Rossio plein of slenter door de smalle straatjes van de oude wijk Alfama. Diner en overnachting in Lissabon

 

DAG 4: LISSABON – FATIMA (ca. 125 km)

Helaas gaan we Lissabon verlaten maar we hebben een prachtig vooruitzicht: Fatima!

In het voorjaar van 1917 verscheen hier de heilige maagd Maria aan 3 herderskinderen. Sindsdien is Fatima een bekende bedevaartsplaats.

Bezoek de basiliek aan het grote plein en ervaar zelf hoe indrukwekkend deze plaats is.

Diner en overnachting in Fatima of omgeving

 

DAG 5: FATIMA – COIMBRA (ca. 85 km)

We nemen de indrukken van Fatima mee naar onze volgende bestemming: Coimbra. In deze universiteitsstad blijven we 2 nachten.  Ga zeker in de avond naar een restaurantje in een van de smalle straatjes die Coimbra rijk is. Met wat geluk treedt er een Fado zanger(es) op.

DAG 6: COIMBRA

Er is in deze stad veel te ontdekken en te bezoeken.  Bezoek de oudste universiteit van het land of verbaas je over het imposante orgel in de Sao Miguel kapel.

Coimbra is een stad met zeer traditionele maar ook moderne gebouwen. U zult zich hier geen seconde vervelen!

 

DAG 7: COIMBRA – VISEU (ca. 90 km)

We laten Coimbra achter ons en zetten onze reis voort naar Viseu.  Viseu heeft een schitterende ligging tussen bergen en rivieren en staat bekend om de vele musea.

Verder heeft Viseu vele parken en zijn er prachtige kathedralen. Een prachtige stad met een mooie combinatie van architectuur en natuur.

 

DAG 8: VISEU – CASTELO BRANCO (ca. 170 km)
Wat een indrukken hebben we al opgedaan. Maar is er nog zoveel te ontdekken!  We rijden naar de 13e eeuwse stad Castelo Branco. Misschien heeft u nog tijd voor een wandeling naar de overblijfselen van het kasteel: “Castelo e Murhalhas”: vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de stad. Diner en overnachting in Castelo Branco of omgeving.

DAG 9: CASTELO BRANCO – EVORA (ca.195 km)

Vandaag staat volgens ons een van de mooiste steden van Portugal op het programma. We rijden naar Evora.

Deze ommuurde stad met veel Moorse invloeden staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. U kunt zich te goed doen aan vele bezienswaardigheden zoals de dom Santa Maria uit de 11 de eeuw, de Romeinse tempel of het Museum Evora wat zich bevindt in een voormalig paleis.

Diner en overnachting Evora of omgeving.

 

DAG 10: EVORA – MONTE GORDO (ca. 200 km)

We naderen bijna het einde van uw rondreis. Maar nog niet voordat u kennis heeft gemaakt met de gezellige badplaats Monte Gordo in de Portugese Algarve.

Geniet nog even van uw laatste dag en slenter lekker over de boulevard of maak een heerlijke strandwandeling op het 16 kilometer lange zandstrand.

 

 

DAG 11: MONTE GORDO

Wat zal het zijn? Vertrekt u weer naar Nederland of begint u aan uw voortzetting van uw verblijf in de prachtige Algarve?

Wat u ook kiest: wij zijn ervan overtuigd dat u zeer enthousiast zult terugkijken op deze rondreis door Portugal.

 

Vertrek data:

25 oktober


22 november


3 januari


7 februari


6 maart

 

Inbegrepen:

-Naar keuze het arrangement in-/exclusief vliegreis naar Faro v.v. met Transavia


-Rondreis volgens programma


-Overnachtingen in een 2-persoonskamer met bad of douche en toilet


-Op basis van halfpension (m.u.v. diner op dag 1 en 10)


-Nederlands sprekende reisleiding

 

Niet inbegrepen:

-Entreegelden bezienswaardigheden


-Reserveringskosten € 20,- per boeking

 

Minimum aantal deelnemers:

20 personen

 

Rondreis + verlenging:

De rondreis op deze pagina kunt u combineren met een verblijf in één van onze accommodaties in de Algarve. Voor de bepaling van uw arrangement neemt u de reissom van de rondreis ‘exclusief vliegreis’. Hierbij telt u de reissom van het door u gekozen hotel of appartement op. De aankomstdatum in het hotel of appartement is hiermee bepalend. De prijzen van de accommodaties kunt u terugvinden op onze website. De bedragen bij elkaar opgeteld, is een indicatie van de reissom. De rondreis start in Faro en eindigt in Monte Gordo. Transfers naar de volgende accommodatie en terug naar de luchthaven zijn in dit geval niet inbegrepen en kunnen worden bijgeboekt.

Stad: Rondreis

Regio: Algarve

Formule: Halfpension

Aantal sterren: 0

Prijs vanaf: 1149.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.