Rondreis Portugal per bus – 8 dagen – 0 sterren

Rondreis Portugal per bus – 8 dagen – 0 sterren

Rondreis Portugal per bus – 8 dagen gelegen in het stadje Rondreis. Ontdek Portugal en maak een heerlijke rondreis. Per bus, fiets of huurauto de Algarve, de Alentejo, Lissabon of Madeira verkennen.

Rondreis Portugal per bus – 8 dagen: meer details

Omschrijving: 8-daagse rondreis Portugal per bus Evora, Viseu, Coimbra, Tomar, Fátima, Batalha, Óbidos, Sintra, Lissabon. Voor wie Portugal helemaal wil ontdekken!

Uw vakantie naar de Algarve is helemaal compleet, indien u deze combineert met deze schitterende rondreis door Portugal. U zult een weeklang genieten van de veelzijdigheid aan landschappen, de schitterende natuur en de indrukwekkende steden en monumenten. Deze rondreis is met Nederlands sprekende reisbegeleiding en halfpension gedurende de hele reis.

Dag 1: Monte Gordo (ca. 60 km)
Na aankomst op de luchthaven transfer naar Monte Gordo of omgeving voor de eerste overnachting.
Dag 2: Mértola – Evora (ca. 200 km)
Na een vroeg vertrek rijden we door het heuvelachtige achterland van de Algarve. We bezoeken Mértola en rijden vervolgens over de hoogvlakte Alentejo via Beja naar Evora. Evora is één van de mooiste steden van Portugal. Diner en overnachting in Evora of omgeving.
Dag 3: Estremoz – Castelo Branco (ca. 200 km)
Een mooie route brengt ons naar Estremoz, een middeleeuwse stad met paleizen en fraaie tuinen. Vervolgens gaan we naar Portalegre en Castelo de Vide, waar we het kasteel en de schilderachtige historische wijk bezoeken met zijn smalle straatjes, waar de muren behangen zijn met bloemen. We overnachten in de omgeving van Castelo Branco.
Dag 4: Serra de Estrela – Viseu (ca. 170 km)
Vandaag rijden we naar de hoogste top van de Serra de Estrela, de Torre. Een schitterende route in een prachtig natuurlandschap. De route brengt ons naar Manteigas en Mangualde. We overnachten in de omgeving van Viseu.
Dag 5: Coimbra – Tomar – Fátima (ca. 210 km)
Vanmorgen maken we kennis met Viseu en zijn talrijke historische gebouwen. Daarna staat de universiteitsstad Coimbra op het programma. Natuurlijk bezoeken we ook Tomar met het indrukwekkende kloostercomplex van de Tempeliers. Vervolgens gaan we naar Fátima, de bekende bedevaartplaats. Diner en overnachting in Fátima of omgeving.
Dag 6: Batalha – Nazaré – Óbidos – Lissabon (ca. 130 km)
We bezoeken in het interessante Batalha het monumentale klooster. Tijd om te lunchen hebben we in Nazaré. Voor de middag staat het middeleeuws ommuurde stadje Óbidos op ons programma, gevolgd door Lissabon. Diner en overnachting in Lissabon of omgeving.
Dag 7: Sintra – Lissabon – Monte Gordo (ca. 300 km)
Naar Sintra en de Costa de Lisboa met de mondaine badplaats Estoril en het zo bekende Cascais. Vervolgens Lissabon met vele bezienswaardigheden. Tijdens onze rondrit ziet u o.a.: de toren van Belém, het klooster van Hieronymus, het gezellige Rossio-plein en de oude wijk; de Alfama. Aan het einde van de middag verlaten we Lissabon en in de loop van de avond arriveren we in Monte Gordo of omgeving voor de overnachting.
Dag 8: Vandaag begint u aan de voortzetting van uw verblijf in de Algarve of u vertrekt weer naar Nederland. U zult zeker met plezier terugdenken aan deze prachtige rondreis door Portugal.

Bijzonderheden
Inbegrepen:
– vliegreis naar Faro v.v. per Transavia
– rondreis volgens programma
– overnachtingen in 2-persoonskamers met bad of douche en toilet
– op basis van halfpension (m.u.v. diner op dag 1 en dag 7)
– Nederlands sprekende reisbegeleiding

Niet inbegrepen:
– entreegelden
– reserveringskosten

Minimum aantal deelnemers:
– 20 personen

Reisschema en programma onder voorbehoud van wijziging.

Primavera Tip
Combineer deze rondreis met een week heerlijk relaxen in een van onze accommodaties aan de Algarve. Deze combinatiereizen zijn niet online te boeken, Hiervoor kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze afdeling reserveringen.

Stad: Rondreis

Regio: Algarve

Formule: Halfpension

Aantal sterren: 0

Prijs vanaf: 699.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken klik je hier.

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

Comments are closed.