Rocamar Exclusive and Spa (503.00 EUR)

Rocamar Exclusive and Spa (503.00 EUR)

Rocamar Exclusive and Spa is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  Rocamar Exclusive and Spa misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar algarve. Verblijf er in Rocamar Exclusive and Spa en ontdek er zelf wat Portugal, nog meer te bieden heeft.

Rocamar Exclusive and Spa: details

Rocamar Exclusive and Spa Voor een vliegvakantie ben je in albufeira Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van algarve is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Travel Store biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van algarve is ontzettend populair.

Verblijf er in Hotel
In albufeira
Regio: algarve
Formule: logies en ontbijt

Meer info over : Boven het zandstrand Praia do Peneco met grandioos uitzicht op zee. Het aantrekkelijke, oude centrum van Albufeira met bars, restaurants en winkels ligt op ca. 500 m. Het strand is bereikbaar via…

De richtprijs voor een verblijf is: 503.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips.

Comments are closed.