ROBINSON Club Quinta da Ria in Algarve – 4 * (1039.00 EUR)

ROBINSON Club Quinta da Ria in Algarve – 4 * (1039.00 EUR)

ROBINSON Club Quinta da Ria in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in ROBINSON Club Quinta da Ria in Algarve, Vila Nova de Cacela Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 1039.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

ROBINSON Club Quinta da Ria  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: ROBINSON Club Quinta da Ria

Omschrijving: Hier kom je op adem, zoveel is zeker. Dit ROBINSON-hotel nestelde zich in het prachtige natuurpark Ria Formosa, vlak bij zee en op wandelafstand van twee gekende 18-holesgolfterreinen. De frisgroene setting nodigt uit om te sporten, of je nu houdt van tennis, fietsen, voetbal, volleybal of pingpong. En ook aan relaxen is gedacht: in de ligzetels aan het zwembad, of in het spacentrum dat wagenwijd openstaat voor beauty, wellness, massages en gratis sauna..

ROBINSON Club Quinta da Ria heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.4 /10.

De richtprijs is 1039.00 EUR voor 7 dagen.

ROBINSON Club Quinta da Ria ligt in: Vila Nova de Cacela,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.