Relaxia los Girasoles – sterren – (459.00 EUR)

Relaxia los Girasoles – sterren – (459.00 EUR)

Relaxia los Girasoles gelegen in het stadje Playa del Inglés. 

Relaxia los Girasoles: meer details

Omschrijving: Relaxia Los Girasoles ligt in een rustig deel van het centrum van Playa del Inglés. De bungalows hebben allemaal een kitchenette, waar u een kleine maaltijd kunt bereiden. Heeft u geen zin om zelf te koken? Loop de hoek om en zoek een leuke en authentieke restaurantje uit. Er is keuze genoeg in Playa del Ingles!Aan het zwembad geniet u in alle rust van de Spaanse zon. Gaat u liever naar het strand? In 20 minuutjes lopen bent u op het uitgestrekte strand van Playa del Inglés. Restaurants, barretjes en winkels zijn allemaal op loopafstand van de bungalows.

Stad: Playa del Inglés

Regio: Gran Canaria – Nieuw

Formule: Logies

Aantal sterren: 

Prijs vanaf: 459.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.