Quinta Vale Porcacho Noord-Portugal – (vanaf 175.00EUR)

Quinta Vale Porcacho Noord-Portugal – (vanaf 175.00EUR)

Quinta Vale Porcacho Noord-Portugal in Portugal is ideaal om de omgeving van de Tabua verder te ontdekken. Daarom is het zeker interessant om een verblijf met Logies ontbijt te kiezen. Zo kan je de ganse dag op stap om de regio te ontdekken. Je zal versteld staan hoeveel de Noord-Portugal te bieden heeft. Bovendien kan je al voordelig met vakantie vanaf 175.00 EUR. Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Quinta Vale Porcacho Noord-Portugal: details

De naam van de accommodatie is Quinta Vale Porcacho, gelegen in Tabua, Noord-Portugal in Portugal.

Toen ik hoorde dat Nederlandse eigenaren een ecologisch herenhuis beheerde middenin de natuur van Noord-Portugal, werd ik meteen enthousiast. Dit kan namelijk maar één ding betekenen, totale rust. Toen ik aankwam stonden Karin en Jan mij al op te wachten met een welkomstdrankje. Al nippend aan mijn glas kijk ik rond. Een oude boerderij, van 6 hectare, met een groot herenhuis en prachtige granieten huizen. Deze plek is werkelijk waar prachtig.

Karin vertelt mij dat zij en Jan dit prachtig stuk Portugal in 2005 hebben gekocht om hun droom waar te maken. Alles staat hier in het teken van ecologie en biologisch leven. Zo wordt er tijdens het ontbijt veel biologisch eten geserveerd. Als ik aan Karin vraag waar zij het meest trots op is, gaan haar ogen stralen. Vol trots vertelt ze me over de ecologische zwemvijver, het pronkstuk van de accommodatie waar je heerlijk kunt zwemmen.

Als de avond eenmaal is gevallen, word ik verrast met een regionaal gerecht bereid door kok Antero, samen met een glas van hun eigen wijn. Het smaakt fantastisch. Ik heb het gevoel dat de tijd hier stilstaat. Even alles helemaal loslaten. Jan heeft mij uitgenodigd om morgen een wandeling te maken rondom Quinta Vale Porcacho. Ik kan niet wachten…

Rating: 3

Verblijf op basis van Logies ontbijt voor 2 personen, voor een richtprijs van 175.00 EUR.

Landelijk, afstand tot strand circa 90 kilometer (zandstrand)

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Quinta Vale Porcacho Noord-Portugal: Portugal

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Rondreis Portugal onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met Portugal vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.