Quinta Mae dos Homens (533.00 EUR)

Quinta Mae dos Homens (533.00 EUR)

Quinta Mae dos Homens is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  Quinta Mae dos Homens misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar madeira. Verblijf er in Quinta Mae dos Homens en ontdek er zelf wat Portugal, nog meer te bieden heeft.

Quinta Mae dos Homens: details

Quinta Mae dos Homens Voor een vliegvakantie ben je in funchal Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van madeira is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Travel Store biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van madeira is ontzettend populair.

Verblijf er in Appartement
In funchal
Regio: madeira
Formule: logies en ontbijt

Meer info over : Ligging: rustig, op een heuvelAfstand (ca.): tot het (stads)centrum: 15 Minuten lopen, tot winkelmogelijkheden: 15 Minuten lopen, tot restaurants/bars: 15 Minuten lopen, tot de bushalte: 5…

De richtprijs voor een verblijf is: 533.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips.

Comments are closed.