Quinta do Furão in Madeira – 4 * (889.00 EUR)

Quinta do Furão in Madeira – 4 * (889.00 EUR)

Quinta do Furão in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Quinta do Furão in Madeira, Santana Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 889.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Quinta do Furão  in Madeira – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Quinta do Furão

Omschrijving: Wie verzot is op de natuur zal dit geweldig vinden: een prachtige quinta bovenop een klif, met een verrukkelijk zicht op de zee en de bergen. De hele setting ademt een sfeer van rust, en die vind je ook in het hotel terug. Het interieur voelt authentiek en gezellig. Het houten meubilair, de gedempte kleuren, de wijnkelder, de pub met de openhaard… ideaal voor rustzoekers. En voor genieters tout court. Wie graag veel van Madeira wil zien, raden we aan een huurwagen bij te boeken..

Quinta do Furão heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 9.6 /10.

De richtprijs is 889.00 EUR voor 7 dagen.

Quinta do Furão ligt in: Santana,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.