Quinta do Arco Madeira – (vanaf 755.00EUR)

Quinta do Arco Madeira – (vanaf 755.00EUR)

Quinta do Arco Madeira in Portugal is ideaal om de omgeving van de Arco de Sao Jorge verder te ontdekken. Daarom is het zeker interessant om een verblijf met Logies ontbijt te kiezen. Zo kan je de ganse dag op stap om de regio te ontdekken. Je zal versteld staan hoeveel de Madeira te bieden heeft. Bovendien kan je al voordelig met vakantie vanaf 755.00 EUR. Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Quinta do Arco Madeira: details

De naam van de accommodatie is Quinta do Arco, gelegen in Arco de Sao Jorge, Madeira in Portugal.

“Dat is niet mis”, dacht ik gelijk toen ik de gele Quinta’s do Arco zag. Zodra je de binnenplaats van dit gezellige quinta-dorpje betreedt, waan je je in een idylle. Verscholen tussen de bloemen vind je je eigen quinta. Een plekje waar warmte, comfort en landseigen hand in hand gaan. Op het terrein vind je zelfs een rozentuin (rosarium), die tot één van de grootste van Europa behoort. Wanneer je hier doorheen wandelt, kom je echt helemaal tot rust. Wat wil je nog meer?

Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt het dorpje Sao Jorge. Dit dorpje is zeker een bezoek waardig, al is het alleen maar om de sfeer op te snuiven.

Voor een verfrissende duik hoef je trouwens helemaal niet de deur uit. Quinta do Arco beschikt over twee (ja, twee) prachtige zwembaden.

Rating: 3

Verblijf op basis van Logies ontbijt voor 2 personen, voor een richtprijs van 755.00 EUR.

Sfeervolle vakantiehuisjes, afstand tot strand circa 2000 meter (rotsstrand)

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Quinta do Arco Madeira: Portugal

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Rondreis Portugal onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met Portugal vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.