Quinta da Casa Branca in Madeira – 5 * (1053.00 EUR)

Quinta da Casa Branca in Madeira – 5 * (1053.00 EUR)

Quinta da Casa Branca in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Quinta da Casa Branca in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 1053.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Quinta da Casa Branca  in Madeira – 5 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Quinta da Casa Branca

Omschrijving: Dit kleinschalige, moderne en zeer charmante vijfsterrenhotel is een echt buiten-hotel: elke kamer biedt een mooi zicht op de prachtige tuinen – 27.000 m2. Het overvloedige zonlicht, de open ruimtes, de heerlijke geur van bloemen en planten en de volmaakte rust creëren een heel eigen sfeer waarvoor je graag zal terugkomen. Hier word je op een gereserveerde manier hartelijk verwend door behulpzaam en vriendelijk personeel. De luxesuites werden ondergebracht in het prachtige Manor House, het oorspronkelijke woonhuis van de familie. Een klassiek optrekje naast het hotelgebouw, midden in de subtropische tuin. De standaardkamers en suites werden recent vernieuwd. Vooral geschikt voor koppels!.

Quinta da Casa Branca heeft 5 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 9.9 /10.

De richtprijs is 1053.00 EUR voor 7 dagen.

Quinta da Casa Branca ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.