Quinta da Boa Viagem (301.00 EUR)

Quinta da Boa Viagem (301.00 EUR)

Quinta da Boa Viagem is ideaal voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Ben je daarnaast nog op zoek naar een zonvakantie aan een voordelige prijs? Dan is een vakantie naar Portugal,  Quinta da Boa Viagem misschien iets voor jou. Portugal heeft een prachtige natuur, schitterende cultuur en lekker eten. Dat zijn dan nog maar enkele van hun kenmerken voor een vakantie naar costa-verde. Verblijf er in Quinta da Boa Viagem en ontdek er zelf wat Portugal, nog meer te bieden heeft.

Quinta da Boa Viagem: details

Quinta da Boa Viagem Voor een vliegvakantie ben je in viana-do-castelo Portugal zeker aan het juiste adres. Het binnenland Portugal is heel mooi. Maar de omgeving van costa-verde is ook een topper. Meer Portugal vakantie tips kan je vinden op onze website via deze link. Travel Store biedt bovendien ook voordelige vakanties naar Portugal aan. En hoe je het ook draait of keert de regio van costa-verde is ontzettend populair.

Verblijf er in Appartement
In viana-do-castelo
Regio: costa-verde
Formule: logies en ontbijt

Meer info over : Historische quinta onder de vriendelijke leiding van José en zijn vrouw Kasia, gesitueerd in een 16e eeuws herenhuis gelegen op een fraai landgoed.

De richtprijs voor een verblijf is: 301.00 EUR en dit voor 8 dagen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Rondreisportugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Als er hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Maar klik zeker verder voor meer Portugal tips.

Comments are closed.