Quinta Cova do Milho – inclusief huurauto – 3 sterren – (610.00 EUR)

Quinta Cova do Milho – inclusief huurauto – 3 sterren – (610.00 EUR)

Quinta Cova do Milho – inclusief huurauto gelegen in het stadje Santo Antonio da Serra. Santo Antonio da Serra is een lieflijk, klein dorp, gelegen in het binnenland van Madeira. Het gebied staat bekend om zijn eucalyptus- en pijnboombossen. De bevolking leeft voornamelijk van de landbouw. In het weekend zult u de boeren hun verse waren zien verkopen op de lokale markten, die vrijwel elk weekend gehouden worden. Tijdens uw verblijf moet u zeker het Pão do Santo eens proberen; dit brood is fameus en wordt door de bezoekers in grote hoeveelheden gekocht. Net als alle inwoners van Madeira zijn ook de bewoners van Santo Antonio da Serra vriendelijk. Zij zullen u gaarne verwelkomen. De afstand naar Funchal is circa 22 kilometer, naar de luchthaven is het circa 9 kilometer.

Quinta Cova do Milho – inclusief huurauto: meer details

Omschrijving: 

Het charmante secrets Quinta Cova do Milho is prachtig gelegen in een bosrijk en heuvelachtig gebied. Het wordt omringd door mooie planten en bloemen en vanuit alle hoeken heeft u een schitterend uitzicht op de indrukwekkende en betoverende omgeving. In dit hotel is het heerlijk toeven en bent u omringd door rust en natuur.

Maak een wandeling door de weelderige tuin en je valt van de ene verbazing in de andere. Het is er zo mooi en de variatie aan bloemen en planten zo rijk. Op het erf staan ook appelbomen, die afhankelijk van het seizoen, vol hangen met rijpe appels of prachtige bloesem. Pak een fijne tuinstoel, zoek een mooi plekje uit en aanschouw het adembenemende uitzicht om u heen. Het genieten gaat vanzelf. De kamers zijn ingericht in een moderne stijl met warme kleuren en bieden een gastvrije omgeving. Alle kamers hebben een balkon waar u heerlijk in kunt ontspannen of gewoon kunt genieten van het uitzicht.

’s Morgens staat er in de ontbijtruimte een heerlijk ontbijtje voor u klaar met verse broodjes en fruit van het eiland. Heerlijk! Maar u kunt hier ook op uw eigen balkonnetje met spectaculair uitzicht van genieten. Met de inbegrepen huurauto is er nog veel meer moois te zien. Een gouden tip is dan ook een bezoekje te brengen aan de natuurbaden in het noorden. Deze zwembaden worden bij vloed gevuld door de golven van de zee. Een erg bijzonder spektakel, maar vooral ook een heerlijke plek om te relaxen.

Stad: Santo Antonio da Serra

Regio: Madeira

Formule: Logies en ontbijt

Aantal sterren: 3

Prijs vanaf: 610.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: mochten er velden hierboven blanco zijn, is deze informatie voor RondreisPortugal onbekend. Klik zeker en vast verder als je geïnteresseerd bent in een voordelige reis naar Portugal. Vind bovendien nuttige Portugal vakantie tips op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.