Quinta Bela Sao Tiago in Madeira – 4 * (0.00 EUR)

Quinta Bela Sao Tiago in Madeira – 4 * (0.00 EUR)

Quinta Bela Sao Tiago in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Quinta Bela Sao Tiago in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Quinta Bela Sao Tiago  in Madeira – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Quinta Bela Sao Tiago

Omschrijving: Je wandelt een prachtig stukje geschiedenis binnen. Dit landhuis (of ‘quinta’) werd gebouwd in 1834 en was tot het begin van de 20e eeuw de residentie van de vicegouverneur van Madeira. Met behoud van de authentieke stijl werd het omgetoverd tot een comfortabel vakantieadres. Een paradijs in een paradijs, noemen ze het hier zelf. En met reden, want het hotel ligt in het gezellige, oude stadsdeel van Funchal met heel wat eet- en drinkgelegenheden. 5 minuutjes te voet en je kan de Madeirese sfeer al opsnuiven. Omwille van het prachtige zicht op zee en de haven van Funchal is het zeker aan te raden een kamer met zeezicht te boeken..

Quinta Bela Sao Tiago heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.8 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Quinta Bela Sao Tiago ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.