Quinta Amarela (1039.00 EUR)

Quinta Amarela (1039.00 EUR)

Quinta Amarela, verblijf in een vakantiehuis in Loule. Portugal blijft ook tijdens de wintermaanden alle voordelen behouden die er tijdens de zomer te vinden zijn. Geniet van het zachte klimaat, de gastvrijheid en de prachtige natuur. Dit in combinatie met een sfeervol vakantiehuis aan een goedkope prijs maakt je vakantie compleet. Kijk snel verder voor meer details.

Quinta Amarela: details

Omschrijving: Quinta Amarela is een sfeervol, in 2017 gerestaureerde Portugese villa. Rustig gelegen en toch dichtbij stadjes en gerenommeerde golfcourses en de zee. Deze stijlvolle villa is comfortabel ingericht met airco én vloerverwarming. Een ideaal huis zowel in zomer als winter.

Overweldigend is het weidse uitzicht vooral vanaf het dakterras met zeezicht. Met verschillende terrassen en zitjes vindt u altijd een heerlijke plek om te vertoeven. Het zwembad (10x5m) heeft een apart kindergedeelte. Er is gratis WiFi en Apple TV.
De villa heeft een moderne keuken met elektrisch fornuis met 6 kookplaten en een wijnkoelkast. Alle slaapkamers hebben AC.
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

De villa biedt plaats aan 6 personen echter naast het huis (30m ernaast) staat nog een charmante boerderij (Casa Amarela). Dit kan er bij worden gehuurd voor 2 personen extra van juni tm september.
Van 1 juni tot eind september wordt de boerderij niet apart verhuurd, zodat u volledige privacy hebt in de villa.
Van 1 oktober tot 1 juni kan de naastgelegen Casa verhuurd zijn of worden bewoond door de eigenaar. Zij kunnen gebruik maken van het zwembad.

Gelegen in Loule, Portugal

Aantal sterren: 4

Gelegen in de regio Algarve

Geschikt voor 6 personen.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.