PortoBay Falesia in Algarve – 4 * (593.00 EUR)

PortoBay Falesia in Algarve – 4 * (593.00 EUR)

PortoBay Falesia in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in PortoBay Falesia in Algarve, Olhos d’Agua Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 593.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

PortoBay Falesia  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: PortoBay Falesia

Omschrijving: Deze plek heeft het allemaal. Een heerlijk rustige ligging met een zandstrand aan je voeten. Een buffetrestaurant dat houdt van variatie, en een à-la-carterestaurant dat kiest voor Italiaans. Stijlvolle kamers, voor elk wat wils. En een spacentrum om te bekomen van dat pittige partijtje tennis. Heel geliefd hotel, dus vroeg boeken is de boodschap!.

PortoBay Falesia heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.9 /10.

De richtprijs is 593.00 EUR voor 7 dagen.

PortoBay Falesia ligt in: Olhos d’Agua,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.