Porto Mare in Madeira – 4 * (895.00 EUR)

Porto Mare in Madeira – 4 * (895.00 EUR)

Porto Mare in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Porto Mare in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 895.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Porto Mare  in Madeira – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Porto Mare

Omschrijving: Het Porto Mare hotel behoort samen met 2 andere hotels toe tot het Vila Porto Mare Resort. De kamers combineren het mooie uitzicht over de oceaan met de grote tropische tuinen (13 000m2) met meer dan 500 bloemensoorten. Het hotel geniet van een centrale ligging. Bars, restaurants, winkeltjes liggen om de hoek. Je kan hier gebruik maken van de faciliteiten van het hele resort..

Porto Mare heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van:  /10.

De richtprijs is 895.00 EUR voor 7 dagen.

Porto Mare ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.