Playacanela in Algarve – 4 * (0.00 EUR)

Playacanela in Algarve – 4 * (0.00 EUR)

Playacanela in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Playacanela in Algarve, Isla Canela Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Playacanela  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Playacanela

Omschrijving: Hier beleef je quality time met het hele gezin! Er is een zwembad met enkele glijbanen, animatie à volonté, uitgebreide buffetten, een superleuke miniclub en het heerlijke zandstrand… ligt netjes voor de deur! Of je nu verblijft in halfpension of All Inclusive, dit wordt genieten, en nog eens genieten. De superieure kamers zijn een aanrader! Dit hotel is gelegen aan de Costa de Huelva (Spanje)..

Playacanela heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 7.5 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Playacanela ligt in: Isla Canela,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.