Pestana Promenade in Madeira – 4 * (0.00 EUR)

Pestana Promenade in Madeira – 4 * (0.00 EUR)

Pestana Promenade in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Pestana Promenade in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Pestana Promenade  in Madeira – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Pestana Promenade

Omschrijving: Wie verlekkerd is op rust, natuur en schitterende views is in Pestana Promenade aan het juiste adres. Het hotel is gelegen aan de Lido-promenade en heeft een verbluffend mooi zicht op zee. De kamers profiteren mee van het zeezicht, zijn gezellig eigentijds ingericht en voorzien van alle comfort..

Pestana Promenade heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Pestana Promenade ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.