Pestana CR7 Funchal in Madeira – 4 * (0.00 EUR)

Pestana CR7 Funchal in Madeira – 4 * (0.00 EUR)

Pestana CR7 Funchal in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Pestana CR7 Funchal in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Pestana CR7 Funchal  in Madeira – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Pestana CR7 Funchal

Omschrijving: Cristiano Ronaldo’s eerste lifestyle hotel opent zijn deuren in zijn hometown Funchal. Madeira’s nieuwste hotspot Pestana CR7 telt aangename lifestyle kamers die je bereikt na een wandelingetje door de met grastapijt bevloerde gangen. Feesten kan je zowel indoor als outdoor: met je eigen gestreamde muziek of misschien laat je liever de DJ op het dakterras je ritme bepalen ? Het off-side dakterras met roodbetegelde infinity pool biedt een schitterend zicht over Funchal en de cruiseschepen in de haven. De loungebar- restaurant-club is een multifunctionele gastronomische ruimte in loftstijl met een open keuken. Fast food zal je hier niet aantreffen, wel fancy food, gezonde slaatjes en hamburgers die zorgen voor een unieke smaakbeleving. Ook bij het ontbijt vind je de beste superfoods en smoothies die je dag meteen een superboost geven. In de superuitgeruste open-air gym kan je het beste van jezelf naar boven halen met het door Cristiano Ronaldo zelf ontworpen trainingsprogramma. Bovendien kan je als hotelgast gratis het CR7 Museum bezoeken dat zich bij het hotel bevindt..

Pestana CR7 Funchal heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 9.7 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Pestana CR7 Funchal ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.