Pestana Cidadela de Cascais, Pousada & Art District in Kust van Lissabon – 5 * (1027.00 EUR)

Pestana Cidadela de Cascais, Pousada & Art District in Kust van Lissabon – 5 * (1027.00 EUR)

Pestana Cidadela de Cascais, Pousada & Art District in Kust van Lissabon is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Kust van Lissabon, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Pestana Cidadela de Cascais, Pousada & Art District in Kust van Lissabon, Cascais Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 1027.00 EUR. Ideaal om de Kust van Lissabon en omgeving zelf te ontdekken.

Pestana Cidadela de Cascais, Pousada & Art District  in Kust van Lissabon – 5 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Pestana Cidadela de Cascais, Pousada & Art District

Omschrijving: Een pousada is iets typisch Portugees: een luxueus hotel ondergebracht in een historisch gebouw. De Pestana Cidadela de Cascais, die zich ging vestigen in een zestiende-eeuwse citadel, is hiervan een schitterend voorbeeld. De kamers zijn licht en luchtig, het opzet ultramodern! In het restaurant smaakt het ontbijt eens zo lekker door het prachtige uitzicht op de haven van Cascais. Het centrum ligt vlakbij, het strand op korte wandelafstand..

Pestana Cidadela de Cascais, Pousada & Art District heeft 5 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van:  /10.

De richtprijs is 1027.00 EUR voor 7 dagen.

Pestana Cidadela de Cascais, Pousada & Art District ligt in: Cascais,

In de streek: Kust van Lissabon.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.