Pestana Bahia Praia Nature and Beach Resort in Azoren – 4 * (0.00 EUR)

Pestana Bahia Praia Nature and Beach Resort in Azoren – 4 * (0.00 EUR)

Pestana Bahia Praia Nature and Beach Resort in Azoren is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Azoren, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Pestana Bahia Praia Nature and Beach Resort in Azoren, Vila Franca do Campo Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Azoren en omgeving zelf te ontdekken.

Pestana Bahia Praia Nature and Beach Resort  in Azoren – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Pestana Bahia Praia Nature and Beach Resort

Omschrijving: Pestana Bahia Praia Nature and Beach Resort is prachtig gelegen op het eiland São Miguel. Met zicht op de Atlantische Oceaan en een directe toegang tot het zwarte zandstrand van Baia de Água d’Alto, is dit hotel de ideale uitvalsbasis voor wie de rust en ontspanning wil opzoeken..

Pestana Bahia Praia Nature and Beach Resort heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.8 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Pestana Bahia Praia Nature and Beach Resort ligt in: Vila Franca do Campo,

In de streek: Azoren.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.