Pestana Alvor Praia Premium Beach & Golf Resort in Algarve – 5 * (0.00 EUR)

Pestana Alvor Praia Premium Beach & Golf Resort in Algarve – 5 * (0.00 EUR)

Pestana Alvor Praia Premium Beach & Golf Resort in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Pestana Alvor Praia Premium Beach & Golf Resort in Algarve, Alvor Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 0.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Pestana Alvor Praia Premium Beach & Golf Resort  in Algarve – 5 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Pestana Alvor Praia Premium Beach & Golf Resort

Omschrijving: Dit hotel heeft een zalige ligging op een klif, het zicht op zee is magnifiek. Wie wil, kan hier de hele dag aan het zwembad vertoeven. Verkoelende baantjes trekken, terwijl de kinderen plonsen in het kinderbadje. Of lekker lui zonnebaden, en erna naar de bistro. ’s Avonds kan je je te goed doen aan het buffet of kiezen voor een lekker à-la-cartegerechtje. Wandel zeker eens naar het kleine vissersdorp Alvor en laat je charmeren door het gezellige haventje..

Pestana Alvor Praia Premium Beach & Golf Resort heeft 5 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8.7 /10.

De richtprijs is 0.00 EUR voor  dagen.

Pestana Alvor Praia Premium Beach & Golf Resort ligt in: Alvor,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.