Over ons

Over ons wil jou een beeld geven over het verhaal achter de website RondreisPortugal. Op deze website vind je bijvoorbeeld meer informatie over wat er allemaal te ontdekken valt in Portugal. We doen dit op basis van beschrijvingen van bezienswaardigheden en unieke locaties. Je zal gauw merken dat Portugal heel mooi is.

Daarnaast geven we jou ook beeld over mogelijke acties, aanbiedingen, kortingen, weetjes en andere nuttige tips over vakanties in Portugal. En dit voor zowel Belgen als Nederlanders. Rondreis Portugal streeft ernaar om jou een zo goed, correct en duidelijk beeld te geven over een vakantie in Portugal. De website wordt dagelijks bijgewerkt en aangevuld. Dit onder andere om een zo uitgebreid mogelijk aanbod te kunnen bieden.

Rondreis Portugal werkt zelfstandig en werkt enkel samen met gerenommeerde en gekende touroperators. De touroperators op deze website hebben bovendien hun toestemming gegeven om met ons samen te werken. Het aanbod op de site is bijgevolg goedgekeurd door deze touroperators. Wij houden onder andere vast aan de klassieke reizen naar Portugal. Daarnaast willen wij ook de alternatieve weg aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld voetbalreizen, actieve reizen of singelreizen terugvinden in ons aanbod. Kortom, zeker de moeite om eens te bekijken!

Het verhaal achter RondreisPortugal.

Na een carrière van 20 jaar in de financiële sector vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als echtgenote en mama van 2 opgroeiende dochters wou ik ook een beter evenwicht tussen werk en privé. Omdat de technologie niet stil staat, ben ik me daar verder in gaan verdiepen. Dat in combinatie met mijn 20 jaar bankervaring en liefde voor reizen en de natuur, heeft gezorgd voor de website RondreisPortugal.

Dagelijks wordt de site ge-update, aangepast, bijgewerkt, aangevuld,… waardoor Portugal bijna geen geheimen meer voor me heeft. Heb je dus vragen of opmerkingen of kan ik je ergens mee helpen, contacteer me dan zeker via het contact formulier. De eigenschappen die me kenmerken zijn authenticiteit, openheid, behulpzaam, humoristisch, optimistisch en liefhebber van reizen … .

over ons

 

RondreisPortugal is een onderdeel van www.bezigebij.be.