Next in Madeira – 4 * (909.00 EUR)

Next in Madeira – 4 * (909.00 EUR)

Next in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een hotel verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Next in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 909.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

Next  in Madeira – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Next

Omschrijving: Het nieuwe, trendy hotel Next is uitgerust met alle moderne technologie. Zo check je hier zelf in, heb je een tv met ‘video on demand’ op de kamer en kan je in het zwembad op het dak zelfs onder water genieten van muziek, dankzij het speciale geluidssysteem. Een verfrissend concept! Je duikt hier vanaf je ligzetel zo het zwembad of de oceaan in. Liever de omgeving verkennen? De haven en het centrum van Funchal zijn vlakbij..

Next heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 0 /10.

De richtprijs is 909.00 EUR voor 7 dagen.

Next ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.