Montimerso SkyScape Country House Alentejo – (vanaf 513.00EUR)

Montimerso SkyScape Country House Alentejo – (vanaf 513.00EUR)

Montimerso SkyScape Country House Alentejo in Portugal is ideaal om de omgeving van de Evora verder te ontdekken. Daarom is het zeker interessant om een verblijf met Logies ontbijt te kiezen. Zo kan je de ganse dag op stap om de regio te ontdekken. Je zal versteld staan hoeveel de Alentejo te bieden heeft. Bovendien kan je al voordelig met vakantie vanaf 513.00 EUR. Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Montimerso SkyScape Country House Alentejo: details

De naam van de accommodatie is Montimerso SkyScape Country House, gelegen in Evora, Alentejo in Portugal.

Wat heb ik hier naar uitgekeken; ik ga naar Montimerso Skyscape Country House. Catarina & Henrique, de trotse eigenaren, stuurden mij een prachtig, persoonlijk kaartje om mij uit te nodigen. Of ik eens een paar dagen zou willen verblijven in hun unieke Country house, gelegen midden in het mooie natuurreservaat: Alqueva, in de schilderachtige regio Alentejo?. Deze uitnodiging neem ik maar al te graag aan! Met mijn huurauto laat ik de kust achter mij en passeer de glooiende heuvels, velden vol kurkbomen en slaperige dorpjes. Ik passeer het stuwmeer van Alqueva en daar zie ik Montimerso Skyscape Country Escape al liggen: een tijdloze plek waar het leven een versnelling langzamer gaat.

Catarina & Henrique komen direct naar buiten en ik word warm onthaald. Na een druk leven in Lissabon, hebben zij de perfecte plek gevonden om hun ideale Country House te ontwerpen. Samen hebben ze een prachtige plek gecreëerd, waar een fijne en relaxte sfeer hangt. En wanneer Catarina mij een uitgebreide rondleiding geeft, sta ik versteld. Alles is prachtig licht ingericht, ik voel mij hier thuis…

Een droom adresje! Hier kan ik bijtanken en genieten van natuur, de lokale keuken en een adembenemende sterrenhemel.

Mijn suite is heerlijk ruim ingericht met frisse bohemien tinten en heeft een terras met uitzicht op het uitgestrekte landgoed. Ik kan niet wachten om hier te genieten van een glaasje wijn uit de regio. En wat zal ik morgen eens gaan doen? Zal ik eerst met de fiets naar Monsaraz gaan, zoals Henrique mij aanraadde? Of toch een verfrissende duik nemen in de infinity pool? Ik ben benieuwd naar al het moois dat ik zal gaan ontdekken hier. Eén ding weet ik in ieder geval zeker, ik ben op een heel uniek plekje in Portugal beland, waar ik me zeker niet zal vervelen…

Rating: 4

Verblijf op basis van Logies ontbijt voor 2 personen, voor een richtprijs van 513.00 EUR.

Droom weg bij het uitzicht, afstand tot centrum: circa 6 kilometer

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Montimerso SkyScape Country House Alentejo: Portugal

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Rondreis Portugal onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met Portugal vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.