Monte da Bravura Green Resort in Algarve – 4 * (809.00 EUR)

Monte da Bravura Green Resort in Algarve – 4 * (809.00 EUR)

Monte da Bravura Green Resort in Algarve is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Algarve, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in Monte da Bravura Green Resort in Algarve, Lagos Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 809.00 EUR. Ideaal om de Algarve en omgeving zelf te ontdekken.

Monte da Bravura Green Resort  in Algarve – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: Monte da Bravura Green Resort

Omschrijving: Ben je op zoek naar een zorgeloze vakantie, ver weg van alle drukte én met een hoog zen-gehalte? Dan is een luilekkervakantie in Monte da Bravura Green Resort beslist iets voor jou! Van de warme ontvangst door eigenaar Fernando, over de dutjes in je eigen hangmat, tot aan het verzorgde ontbijt met bio-producten: hier waan je je vanaf de eerste seconde in een andere wereld. Een wereld waarin natuur de rode – of in dit geval ‘groene’ – draad vormt en rust de voertaal is. Door zijn ligging in de natuur van Lagos, zou je haast vergeten dat je op slechts 10 minuten rijden heel wat bars, restaurants en een strand vindt! Door het beperkte aantal kamers is vroeg boeken hier aan te raden. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf..

Monte da Bravura Green Resort heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van:  /10.

De richtprijs is 809.00 EUR voor 7 dagen.

Monte da Bravura Green Resort ligt in: Lagos,

In de streek: Algarve.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.