MGM Muthu Raga Madeira Hotel in Madeira – 4 * (682.00 EUR)

MGM Muthu Raga Madeira Hotel in Madeira – 4 * (682.00 EUR)

MGM Muthu Raga Madeira Hotel in Madeira is de ideale formule voor een ontspannende vakantie naar Portugal. Bij Tui kan je bovendien voordelig naar de zon. Via een flightandstay verblijf je in de Madeira, Portugal. Geniet van de zon, zee, strand en cultuur in het Zuiden en verblijf er in MGM Muthu Raga Madeira Hotel in Madeira, Funchal Portugal. Deze vakantie kan je bovendien al boeken vanaf 682.00 EUR. Ideaal om de Madeira en omgeving zelf te ontdekken.

MGM Muthu Raga Madeira Hotel  in Madeira – 4 *: details

Geïnteresseerd in meer details van deze vakantie naar Portugal, kijk dan zeker verder. Meer Portugal vakantietips vind je bovendien op onze pagina Portugal vakantie tips. Portugal heeft onder andere een prachtige rotskust, maar ook het binnenland Portugal is zeker en vast de moeite om eens te ontdekken.

Verblijf er in: MGM Muthu Raga Madeira Hotel

Omschrijving: Je verblijft midden in het bruisende toeristische centrum! Dit is een comfortabel hotel met fris ogende kamers aan een zacht prijsje. Aangezien je in de directe omgeving heel wat lekkere restaurantjes en gezellige bars vindt, raden wij je hier vooral een verblijf in kamer en ontbijt aan. Indien gewenst, kan je in het hotel ook kiezen voor een eenvoudig diner. Gezien de populariteit van dit hotel is vroeg boeken hier de boodschap!.

MGM Muthu Raga Madeira Hotel heeft 4 sterren.

Deze accommodatie krijgt een score van: 8 /10.

De richtprijs is 682.00 EUR voor 7 dagen.

MGM Muthu Raga Madeira Hotel ligt in: Funchal,

In de streek: Madeira.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Rondreis Portugal. Klik zeker verder als je meer informatie wil over Portugal vakantie. Meer tips vind je bijvoorbeeld ook op onze pagina Portugal Vakantie Tips.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. RondreisPortugal heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.